Retsept: lihtne quesadilla

4:52 PM Valerie Ohata 0 Comments



Kui teil on sahvris samamoodi palju kraami, siis siin teile üks huvitav ja lihtne retsept, millega saab pere üllatada ja sahvri riiulid natukene tühjemaks teha.
Quesadilla valmistamiseks võite valida endale meelepärased tortillad: suured või väiksed, täistera või nisujahust tehtud.
Kui soovite teha vürtikad quesadillad, siis kindlasti lisage kas värske tšillipipar või jahvatatud tšillipulber.
See quesadilla retsept on tõesti lihtne ning on hea vaheldus tavalistele lõna- või õhtusöökidele.
Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).

Facebooki leht: Body temperature
Instagram: valerie_ohata


Koostisosad:

- 8 tk tortilla (kui väike, siis 16 tk)
- 500 g kodust hakkliha
- 1 suur sibul
- 1 purk (400 g) konserveeritud oad tomatikastmes
- 1 purk konserveeritud maisi
- 200 g juustu
- 1 pakk taco maitseainesegu (võib asendada soola, pipra, jahvatatud paprikapulbri ning tšillihelvestega)
- soovi korral tšillipipar juurde
- õli hakkliha praadimiseks
- või quesadilla praadimiseks


Valmistamine:

1) Tükelda sibul.
2) Prae sibul koos hakklihaga kuni hakkliha ei ole enam roosa.
3) Lisa oad, mais ja soovi korral tükeldatud tšillipipar. Sega.
4) Lisa taco maitseaine või meelepärased maitseained ning sega. Kata kaanega ning lase podiseda 10-15 min tasasel tulel.
5) Kuumuta puhas pann, lisa väike võitükike pannile ning pane üks tortilla. Tortilla peale raputa/pane juustu, seejärel hakklihasegu, jälle juustu ning kata tortillaga. Prae tasasel tulel kuni juust alt on sulanud ning pööra ettevaatlikult teisele poolele.
6) Korda sama teiste quesadilladega. Naudi!


Teie,
V.O.



Kui kasutate minu retsepte, siis palun ka viidata mu blogile. Minu fotode kasutamine on keelatud, kui pole minuga teisiti kokkulepitud.

You Might Also Like

0 comments: