Valmistume Halloweeniks koos lapsega

12:11 PM Valerie Ohata 0 Comments


Ma pikalt mõtlesin mis pealkirjaga peaks see teema olema aga ei suutnud midagi huvitavat välja valida, seega selline lihtne pealkiri jäigi :)
Aga teemaks on siis Halloween, mis just oli 31.10 ja mida me siis valmistasime koos lapsega. Postitus ei veni pikaks, näitan teile rohkem pilte lihtsadest ideest, mida saab oma kätega teha.




Kõrvitsa moodi mandariinid

Kuna mulle meeldib teha igasugused väga lihtsaid aga huvitavaid asju oma kätega, mida saab jagada teistega, siis kindlasti tahtsin, et laps tooks midagi lasteaeda ja jagaks teiste grupikaaslastega. Komme me ei söö ja igati oleme tervisliku eluviisi poolt, seega mandariinid tundusid heaks ideeks: näevad kõrvitsa moodi + meeldivad lastele.
Võtsin musta markeri kätte ja hakkasin joonistama. Olen kehv kunstnik aga tuli mis tuli, lastele meeldis ja isuga sõid need ära :)

Tahtsin teha õpetajatele muffineid kõrvitsat aga need ei tulnud üldse välja, jäid toores sees.. viskasin minema ja tegin oma tavalised muffineid, mis tulid maitsvad välja.


Halloweeni peakülaline - kõrvits

Kuna ma teadsin, et ei hakka kohe kõrvitsat sööma (külmkapis on veel üks), siis ei näinud mõtet kõrvitsale nägu välja lõikama ja lihtsalt joonistasin sama markeriga nägu peale :) näeb päris äge välja! Nii et kui plaanite kõrvitsat hiljem süüa, siis on teile selline idee.


Topsid

Kui tahate enda perele Halloweeni temaatilise õhtusöögi teha või teil tuleb Halloween party, siis joonistage topside peale õudsad näod ja pakkuge midagi huvitavat värvi (oranž, roheline vms). Lihtne, kiire ja huvitav!






Kaunistused

Kuna hakkasime just Halloweeni pidama, siis kaunistusi veel palju ei ole aga need, mis on:

Kõrvitsakott maiustuste jaoks ostetud AliExpressist, link: kott
Topperid (5 tk komplektis), mis olid mõeldud sôökide jaoks ostetud AliExpressist, link: topperid
Trick or treat kott tagaplaanil on ostetud H&M lasteosakonnast paar aastat tagasi.


Nii lihtsad need asjad ongi! Ja neid saab teha koos lapsega, kindlasti ta tahab ka osaleda :) Kogun ideid ka järgmiseks aastaks ja siis jagan ka teiega (loodetavasti enne Halloweeni). Loodan, et leidsite endale midagi huvitavat, mida koos perekonna- või sõpradega teha :)

Tegusat Halloweeni soovides,
V.O.

You Might Also Like

0 comments: