Retsept: kohupiimapallid
Väga maitsvad kohupiimapallid lapsepõlvest. Lihtsad koostisosad ja veel lihtsam valmistamine. Kaovad taldrikust valgusekiirusega :) Maitsvad nii kuuma, kui ka külmana.
Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).
Facebook: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata
Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).
Facebook: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata
Koostisosad:
- 400 g ricotta kohupiima
- 4 spl suhkrut
- näpuotsatäis soola
- 2 klaasi jahu
- 2 muna
- 1 tl soodat segatud äädikaga
- taimne õli
- 400 g ricotta kohupiima
- 4 spl suhkrut
- näpuotsatäis soola
- 2 klaasi jahu
- 2 muna
- 1 tl soodat segatud äädikaga
- taimne õli
Valmistamine:
1) Sega kõik ained kätega kausis.
2) Kuumuta õli potis, kuid ära lase see liiga kuumaks muuta, muidu pallid saavad kiiresti kuldseks, kuid jäävad tooreks sees.
3) Vormi pallid kätega ning pane õli sisse.
4) Küpseta pallid kuni kuldsed ning pane salvräti peale.
1) Sega kõik ained kätega kausis.
2) Kuumuta õli potis, kuid ära lase see liiga kuumaks muuta, muidu pallid saavad kiiresti kuldseks, kuid jäävad tooreks sees.
3) Vormi pallid kätega ning pane õli sisse.
4) Küpseta pallid kuni kuldsed ning pane salvräti peale.
Teie,
V.O.
Kui kasutate minu retsepte, siis palun ka viidata mu blogile. Minu fotode kasutamine on keelatud, kui pole minuga teisiti kokkulepitud.
0 comments: