AliExpress arvustus: liblikatega seelik Chicing poest

5:23 PM Valerie Ohata 0 Comments


Räägin seelikutest, mida tellisin ühest Alixpressi poest, kus on väga lai valik igasuguseid seelikuid ja teisi riideid (poe link: http://s.aliexpress.com/NfqquIBj). Järgmine kord näitan ka teist seelikut ning kleiti, mida ootan veel :)

Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).

Facebooki leht: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata

Tellimus tuli 3 nädalaga, oli saadetud tähitud postiga. Seelik oli pakitud zip-lock kotti, mille peal ka olemas firma nimi. Ebameeldiva lõhna ei ole. Seelik oli natukene kortsus, kuid kandmisel seda näha ei ole tänu pehmele ja venivale materjalile. Materjal on väga pehme ja sile, nagu samet. Õrn värv ja õhulised liblikad teevad seelikut elegantseks. Voodrit ei ole aga materjal on paks ja ei ole läbipaistev. Õmblused on korras. Lukk on valget värvi, peidetud ning töötab korralikult. Tagant olemas ka lõige. On olemas firma lipikud, kus on kirjas suurus ning hooldusjuhend, ise pole veel seelikut pesnud. Materjal on hästi veniv ja see on plussiks, ei sega liikumist.

Liikumisel seelik jookseb ülesse, kuid proovisin ilma sukkpüksteta, äkki nendega on parem. Seelik sobib ühevärviliste pluuside, toppide ja kudumitega; igapäevaseks kandmiseks või tähtpäevaks. Kvaliteet on hea ning seelik on iseenesest ilus.
Mina ostsin XL suurust ning mõõtudele: talje 78 cm, puusad 105 cm ning pikkus 173 cm sobis hästi.

🎵Tuju: Burak Yeter -Tuesday ft. Danelle Sandoval

Link: seelik

Minu itao.com blogi (vene keeles): blogi

Teie,
V.O.


Minu fotode kasutamine on keelatud, kui pole minuga teisiti kokkulepitud.

You Might Also Like

0 comments: