Retsept: lavaširull
Lavaširull on lihtne aga toitev suupiste. Täidisevalik on küll suur aga mina pakun enda lihtsa ja odava varianti.
Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).
Facebook: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata
Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).
Facebook: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata
Koostisosad:
- 1 pakk lameda (õhukese) lavašši
- 300 g krabipulkasid
- 3 keedetud muna
- 100 g riivitatud juustu
- 1/2 konserveeritud maisi
- majonees
- krevetimaitseline Merevaik või mõni teine sulatatud juust
- 1 pakk lameda (õhukese) lavašši
- 300 g krabipulkasid
- 3 keedetud muna
- 100 g riivitatud juustu
- 1/2 konserveeritud maisi
- majonees
- krevetimaitseline Merevaik või mõni teine sulatatud juust
Valmistamine:
1) Keeda ning jahuta munad.
2) Sega tükeldatud krabipulgad, riivitatud munad, juust, mais ja majonees kausis.
3) Pane lauale toidukile ning selle peale lavašš.
4) Määri lavašš sulatatud juustuga ja pane täidis terve lavašilehele.
5) Rulli lavašš kokku, pakki kile sisse ning pane külmkappi paariks tunniks, veel paremini terveks ööseks.
6) Lõika lavaširull enne serveerimist.
1) Keeda ning jahuta munad.
2) Sega tükeldatud krabipulgad, riivitatud munad, juust, mais ja majonees kausis.
3) Pane lauale toidukile ning selle peale lavašš.
4) Määri lavašš sulatatud juustuga ja pane täidis terve lavašilehele.
5) Rulli lavašš kokku, pakki kile sisse ning pane külmkappi paariks tunniks, veel paremini terveks ööseks.
6) Lõika lavaširull enne serveerimist.
Teie,
V.O.
Kui kasutate minu retsepte, siis palun ka viidata mu blogile. Minu fotode kasutamine on keelatud, kui pole minuga teisiti kokkulepitud.
0 comments: