Paneme last välisriidesse koos AliExpressiga

2:33 PM Valerie Ohata 2 Comments


See postitus oli juba ammu mu plaanis aga kuidagi ei leidnud aega selle teostamiseks. Nüüd aga jagan teiega oma häid leide AliExpressist!
Me kõik teame kui kiiresti lapsed kasvavad, kui tihti peab riideid ostma ja kui kallid nad on. Tänapäeval meil on nii palju võimalusi säästa riiete pealt ja valida midagi taskupärast. Et osta lapsele odavad ja kvaliteetsed välisriided ei pea sirvima taaskasutus poode või gruppe, saab kiirelt ja mugavalt osta täitsa uued välisriided ka AliExpressist.
Mina ostsin enda lapsele kvaliteetseid välisriideid mitmeks aastaks just AliExpressist ja tahaks ka jagada teiega oma õnnestunud oste. Loodan, et leiate enda lastele ka midagi sobivat!
Kahjuga pean teatama, et pood läheb kinni, seega kui asjad on läbi müüdud, siis rohkem ei tule juurde, seega kiirustage!

Lisan äppi linki ja statsionaarse arvuti linki, ava mis sulle paremini sobib :)

Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).

Facebooki leht: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata






Vee- ja tuulekindel kombekas voodriga UmkaUmka

Me kasutasime seda kombekat terve sügis ja veel detsembris Jaapanis. Väga hea kvaliteediga mugav kombekas. Pesen pesumasinas 30 kraadi juures spets. vahendiga (leiab Sportlandist, küsige kassast). Isegi kui kombekas läheb väljaspoolt märjaks, siis jääb seest kuiv. Minu 90 cm lapsele on suurus 3T paras ja jääb veel kasuvaru. Hea sügav kapuuts. Kui teil on pontsakas laps, siis võiks võtta suurema suurust. Kummid jalgadel ja kätel on tugevad. Me kandsime seda kuni 0 kraadini (sobivate riietega sees). Olemas helkurid, seest on roheline sünteetiline karv.

Link (äpp): kombekas
Link (arvuti): kombekas







Vee- ja tuulekindel jope voodriga UmkaUmka

Sama materjalist nagu kombekas, sama printsiibiga. Ostsin, et oleks varu variant koos veekindlate pükstega. Alt on lai, seega sobib ka pontsakatele lastele. Sügav kapuuts. Sees on peenike soe vooder-karv, sobib kuni 0 kraadini sobivate riietega sees. Jope oli samuti pestud pesumasinas 30 kraadi juures koos spets.vahendiga, ei muutu peale pesemist. 90 cm lapsele ostetud suurus 3T. Olemas helkurid.

Link (äpp): jope
Link (arvuti): jope







Vee- ja tuulekindlad püksid voodriga Topomini

Püksid olid ostetud jope juurde, kuid pole veel proovitud. Kvaliteedi suhtes tundub hea, eriti hea hinnaga. Saksamaa bränd. 90 cm lapsele võtsin suuruse 92 (selleks kirjutasin müüjale ja küsisin, kas temal on veel 92 suurus alles), jäi veel kasvuvaru. Pikkus on reguleeritav. Seest on fliisist vooder, olemas ka helkurid all. Laius on samuti külgedel reguleeritav nööpide abiga.

Link (äpp): püksid
Link (arvuti): püksid







Vee- ja tuulekindel IcePeak jope

See oli kõige esimene minu ost sellest poest ja sellest kõik algaski. Jope on täpselt nagu originaal (tegelikult ongi originaal). Ma ostsin suurust 2T ja see siiani on natukene suur mu poja jaoks (kes on natukene üle 90 cm), kuid loodan, et juba sel kevadel hakkame seda kandma. Kõik sildid on olemas, kvaliteet on väga hea ja kõik vajalik on jopel olemas. Kuna pole veel kasutusele võetud, siis ei ole veel pestud. Tundub, et sobib kuni -2-3 kraadini sobivate riietega.

Link (äpp): jope
Link (arvuti): jope







Vee- ja tuulekindlad püksid voodriga UmkaUmka

Veel ühed vihmapüksid, mida ostsin tulevikuks (järgmiseks või ülejärgmiseks aastaks). Reguleeritav pikkus, seest fliisist voodriga. Helkurid allpool, veekindel materjal väljaspoolt. Pole veel pestud ega kantud. Tellitud suurus 3T mu pojale, kes on natukene pikem, kui 90 cm, on suur veel. Laius on samuti reguleeritav nööpide abiga.

Link (äpp): püksid
Link (arvuti): püksid







Soe jope Dinosaurustega UmkaUmka

Ilus jope Dinosaurustega. Paks, seest on fliisist materjal. Ainuke miinus on mitte sügav kapuuts, muidu korralik soe jope, sobib kuni -2-4 kraadini vastava riietega. Meil see veel pole kantud, kuid suurus on juba paras (tellisin suurust 3T), seega hakkame seda varsti ka kandma. Laiust saab alt reguleerida.

Link (äpp): jope
Link (arvuti): jope





Soojemad püksid Jako-o

Need võtsin Dino jope juurde, kuna need on soojemad ja sobivad -4 kraadini vastava riietega seest. Pikkus on reguleeritav.

Link (äpp): püksid
Link (arvuti): püksid







Talvekombekas Didriksons

See oli kõige populaarsem ost meie eestlaste seas, kui ma jagasin seda. Originaal kombekas (seda saab kontrollida ka QR koodi skaneerimisel) väga hea hinnaga. Kvaliteet on väga hea, karv on eemaldatav ja kombekas kasvab veel ühe suuruse võrra (jalgadel ja kätel on olemas spets.kohad pikendamiseks). Kõik, kes on tellinud, on jäänud ka rahule. Kahjuks kombekas on hetkel läbimüüdud ja ei tea, kas tuleb ka juurde. Kui tuleb, siis kohe lisan ka lingi. Suurus on ainult üks ja see on 3T, kuid minu lapsele on see väga suur, pluss kasvab ühe suuruse võrra.







Talvekombekas Moomin

See oli esimene talvekombekas, mida tellisin lapsele AliExpressist. Kahjuks suurus jäi väga suureks, seega tellisin ka järgmise. Kvaliteedi suhtes on väga korralik ja ilus, hind on ka mõistlik. Hakkame kandma vist mitme aasta pärast.

Link (äpp): kombekas
Link (arvuti): kombekas







Talvekombekas Moomin

Peale esimest kombekat tellisin ka teist ja siis suurus oli täpselt paras. Kvaliteet oli teistsugune, mitte nagu esimesel kombekal: materjal on teistsugune, mõned niidid olid väljas ja mõned kohad, kui vaadata lähemal, olid natukene viltu õmmeldud, kuid kombekas on meil juba mitu kuud kasutuses ka lasteaias ja pestud ka mitu korda. Peale teist pesu hakkas Moomi kleeps ka tasapisi maha tulema. Materjal "krõbiseb" külmal ilmal, kui see on tähtis. Laps istus loigus ja pepu oli täitsa märg, mõtlesin, et kõik seest on ka märg, kuid tegelikult jäi ta seest kuiv ja soe. Kombe kuivab ka kiiresti. No ja loomulikult kombel on ilus ja ebatavaline muster :) Natukene üle 90 cm lapsele tellisin suuruse 24M ja see täpselt paras, kuid järgmiseks aastasks on juba väike. Kui teil on suurem laps, siis kindlasti number suurem tuleb võtta.

Link (äpp): kombekas
Link (arvuti): kombekas

Mida veel head leiad Mingkids (UmkaUmka) poest? Näiteks:

Five Seasons õhuke kombekas: äpp: kombe arvuti: kombe
Muddy Puddles kombekas: äpp: kombe arvuti:kombe äpp: arvuti:kombe
Muddy Puddles püksid: äpp: püksid arvuti: püksid äpp: arvuti: püksid
Muddy Puddles püksid: äpp: püksidarvuti: püksid
IcePeak kombe tüdrukutele: äpp: kombe arvuti:kombe
George jope: äpp: jope arvuti:jope
Topolino püksid tüdrukutele: äpp: püksid arvuti: püksid
IcePeak tüdrukute jope: äpp: jope arvuti: jope

Kui soovite lisapilte või teil tekkib küsimusi, siis andke teada, vastan meeleldi :)

Soojaid riideid soovides,
V.O.

You Might Also Like

2 comments:

  1. Hmm poleks kunagi selle peale tulnud , et selliseid asju alist tellida. Aitäh info eest !:)

    ReplyDelete