Retsept: lõhe ja brokoli lehttaigna pirukas

2:08 PM Valerie Ohata 0 Comments



Kiire ja maitsev pirukas, mis võiks kaunistada iga peolauda. Lõhefilee asemel võib kasutada forellifileed.

Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).

Facebook: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata


Koostisosad:

- 1 pakk lehttainast
- 300 g lõhefileed
- brokoli
- 200 g riivitatud juustu
- 300 ml koort
- 3 muna
- sool ja pipar


Valmistamine:

1) Sulata taigen vastavalt juhendile.
2) Õlita ahjuvorm, pane taigen vormi ning tee ka servad.
3) Keeda brokoli paar minutit ning jahuta see natukene.
4) Pane pool juustu taigna peale, juustu peale lõhefilee ning seejärel brokoli.
5) Lisa sool ja pipar maitse järgi.
6) Pane ülejäänud juust peale.
7) Sega koor ja munad, vala piruka peale.
8) Pane pirukas eelnevalt soojendatud 180 kraadini ahju ning küpseta kuni pirukas on valmis.


Teie,
V.O.


Kui kasutate minu retsepte, siis palun ka viidata mu blogile. Minu fotode kasutamine on keelatud, kui pole minuga teisiti kokkulepitud.

You Might Also Like

0 comments: