Retsept: toorjuustu korvikesed

2:34 PM Valerie Ohata 0 Comments



Toorjuustu korvikeste idee tuli täitsa ootamatult, kui peale tordi tegemist on jäänud toorjuustu, natukene vahukoort ja kondenspiima. Külmikust leidsin pakki muretainast võiga (ostan Rimist nende oma brändi oma), seega otsustasin proovida midagi uut ja katsumus õnnestus :)
Korvikesed valmivad kiiresti, hästi sobivad magustoiduna laua peale.

Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).

Facebooki leht: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata



Koostisosad:

- pakk muretainast võiga
- 150 g toorjuustu
- 50 ml vahukoort
- kondenspiim
- värsked marjad kaunistamiseks


Valmistamine:

1) Jäta taigen toatemperatuuril mõneks tunniks.
2) Kui taigen on pehme, siis soojenda ahi 200 kraadini.
3) Õlita muffinivorm ning suru taigen iga muffiniauku, vormistades korvikest servadega.
4) Torka korvikesed kahvliga ning pane ahju kuni korvikesed muutuvad kuldseks.
5) Valmista kreem: vahusta toatemperatuuri toorjuust vahukoore ning kondenspiimaga (lisa kondenspiima maitse järgi), et kreem muutuks paksemaks ning saaks seda korvi sisse pritsida.
6) Jahuta korvikesed.
7) Pane kreemi pritsikotti või tavalise kilekotti ning pritsi kreem iga korvi sisse.
8) Kaunista värskete marjade ja mündiga.

Säilita külmkapis.


Teie,
V.O.



Kui kasutate minu retsepte, siis palun ka viidata mu blogile. Minu fotode kasutamine on keelatud, kui pole minuga teisiti kokkulepitud.

You Might Also Like

0 comments: