Retsept: juustu-tomatipirukas

1:09 PM Valerie Ohata 0 Comments



Kellel on aias palju tomateid kasvanud? Meil! Kuna me ei jaksa neid nii palju süüa, siis kasutame toiduvalmistamisel.
See pirukas tundus nii hea, et ma lihtsalt pidin seda proovida! Ja tulemus oli hea :) Proovige ka teie!
Võite kasutada pool mozzarella juustu, pool tavalist juustu. Võib lisada ka sinihallitusjuustu, see sobib hästi tomatitega!

Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).

Facebooki leht: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata

>

Koostisosad:

Põhi:

- 100 g toasoe võid
- 50 g riivijuustu
- 50 ml kohvikoort
- 150 g nisujahu (võib asendada täistera-, rukki-, kaerajahuga)

Täidis:

- 2 muna
- 250 g riivijuustu
- 150 ml kohvikoort
- tomatid
- maitseained (sool, pipar, basiilik, prantsuse ürdisegu)

Valmistamine:

1) Sega toasoe või, juust, koor ja jahu kätega ühtlaseks tainaks.
2) Suru taigen koogivormi põhja ja külgedele.
3) Klopi munad lahti.
4) Lisa koor, juust, maitsesta (sool, pipar, prantsuse ürdisegu, basiilik), sega.
5) Vala taigen põhjale.
6) Viiluta tomatid (väga väikseid tomateid pole vaja viilutada) ning kata nendega täidist. Võib puista musta pipart peale.
7) Küpseta eelnevalt 200 kraadini soojendatud ahjus kuni täidis on tahenenud ning on muutnud kuldseks (umbes 25-35 minutit).
8) Lase jahtuda ning serveeri.


Teie,
V.O.


Originaalretsept: Tomati-juustupirukas


Kui kasutate minu retsepte, siis palun ka viidata mu blogile. Minu fotode kasutamine on keelatud, kui pole minuga teisiti kokkulepitud.

You Might Also Like

0 comments: