Puhkus Noorus SPA hotellis koos 10-kuuse beebiga

6:11 PM Valerie Ohata 0 Comments



Tere kõigile, kes loevad seda! Ma tean, et sellest ajast on juba peaaegu 8 kuud möödunud aga ma lihtsalt ei jõua kõik kirja panna, mis mul plaanis on, nii palju ideid ja nii vähe aega, et teiega kõik jagada. Kas keegi saaks lugeda mu mõtteid ja kõik kirja panna? :) Aga loodan, et see on siiski kellelegi abiks.
Täna kirjutan oma kogemusest, kuidas me käisime koos meie 10-kuuse lapsega Narva-Jõesuus olevas Noorus SPA's (link: Noorus SPA Hotel). Selles postituses leiate:

➡️ mida kaasa võtta
➡️ kus broneerisin tuba, millega sõitsime kohale, kus oleme peatunud
➡️ mida leiate toas ja spaas
➡️ minu isiklikud märkused ja arvamused
➡️ mu poolt tehtud pildid spa osast

Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).

Facebooki leht: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata


Veetsime seal 2 päeva, et tähistada mu sünnipäeva jaanuari lõpus. Broneerisin 2-toalist standard tuba läbi booking.com, kuna kahe päeva hinnaks oli 135€, samas hotelliveeb.ee pakkus sama tuba 144€ eest. Peaaegu 10€ vahe, raha on raha eks :D
Hinna sees oli siis kahekohaline tuba ja vajadusel beebi voodi, hommikusöök, spa, jõusaali ja lastetoa kasutus, hommikumantlid ja sussid toas.

Kuna me sõitsime autoga, siis võtsime kaasa väikse kohvri, mida tavaliselt võetakse käsipagasina lennukisse. Nüüd siis mida olen sinna pannud:

✔️isiklikud hügieenitarbed täiskasvanute jaoks (näiteks hambaharjad, hambapasta, parfüüm, pesukäsn, deodorant, juuksekamm, juuksekumm (ma ise unustasin ära ja oli väga ebamugav, et juuksed olid vees laiali), igapäevased pesukaitsmed (kui kasutate), viil (kui küüs läheb katki), maniküürikäärid ja teised asjad (meigitooted, kreemid, šampoonid ja dušigeelid, kui teile ei sobi hotelli oma, kontaktläätsed jne). Mina alati võtan ka antiseptiku pudeli kaasa, et käia läbi WC poti (te ju ei tea, kuidas seda puhastati) ja kasutada käte desinfitseermiseks (ostan 1L pudeli Cutasept pudeli apteegist ja valan 250 ml pudelitesse), kui imetate rinnaga, siis rinnapadjad.
✔️isiklikud hügieenitarbed lapse jaoks (näiteks mähkmed (mina võtsin 13 tk kahe päeva jaoks, veel jäi üle), ühekordsed aluslinad (võtsin 3 tk, kasutasin üht), niisked salvrätid, tavalised salvrätid (hotellitoas ei ole!), keha- ja näokreemid (kui kasutate), mähkmealune kreem (igaks juhuks), ujumispüksid (ostan Libero ujumispükse), beebi hambahari (kui pesete beebihambaid)
✔️ujumisriided täiskasvanutele ja ujumispüksid beebile
✔️plätud täiskasvanutele, crocsid lapsele, kui ise kõnnib
✔️vahetusriided: mugavad riided, mida saate hotellitoas kanda; järgmiseks päevaks riided (t-särgid, aluspesu, sokid); lapsele siis body, sukkpüksid, püksid, sokid, pudipõll (söömise ajaks), kardigan, kui läheb külmaks (mina võtsin 3 body, 2 paari sukkpükse ja pükse, 1 paar sokke, kampsunit)
✔️beebitoit, kui teie beebi juba sööb lisatoitu. Mina võtsin 2 purki Salvest kaeraputru, 6 soolast püreed, 3 magusat püreed, hirsipulgad, kamapallid, riisigaletid, banaanid. Ja veel jäi üle, putru ma üldse ei kasutanud, kuna hommikusöögil oli puder veega.
✔️beebinõud: lusikas, tass, supitaldrik (et saaks selle sees soojendada)
✔️käru (meil oli siis kerge jalutuskäru), kui plaanite kuskile jalutama minna. Võtsime ka baikateki kaasa, kui väljas on külm.
✔️kui teie beebi veel ei seisa, siis võiks kaasa võtta ka vanniistumisosa, et saaks beebit sinna panna ja turvaliselt pesta
✔️termos sooja veega, et saaks lapsele puhast vett pakkuda sõidu ajal
✔️isiklikud asjad: telefon, tahvelarvuti, akulaadija, isikut tõendav dokument, raha/rahakott, auto dokumendid, võtmed
✔️käsiapteek täiskasvanute jaoks: smecta, ibumetin, paracetamol, probiootikumid, plaastrid, no-spa, voltaren geel, antiseptiline lahus, ninasprei, kurguvalu leevendav sprei, teraflu, silmatilgad, allergiavastased preparaadid jne. Ärge unustage preparaate, mida võtate regulaarselt
✔️käsiapteek beebi jaoks: Humer ninalahus, Reladrops probiootikumid, kontaktivaba ja elektrooniline termomeeter, plaastrid, mähkmealune kreem, Zyrtec allergia vastu, paracetamooli küünlad (palavikualandaja), füsioloogiline lahus (silmade ja haavade loputamiseks), puhtad tutikud (kui on vaja silmad või haavad puhtaks teha), D-vitamiin jne. Ärge unustage neid preparaate, mida kasutate regulaarselt.

Loomulikult ei pea kõike kaasa võtma aga see on siis minu isiklik must-have. Võtsime ka tooli lapse jaoks aga seda me ikkagi ei kasutanud. Kui broneerisin tuba, siis soovides märkasin, et sooviks tuba koos veekeetjaga, et saaks beebitoidud soojendada, ilma põrandakateta (kujutage ette, kui must see võib olla ja beebi veel ronib selle peal?), oleks vaja beebivoodi lisaks ja võimalusel tuba merevaatega. Seda me kõike saime, ainult tuba konstruktsioon oli natukene ebatavaline aga sellest siis hiljem.

Bensiinipaak siis täis, kõik asjad on autos ja hakkame Narva-Jõesuu poole liikuma. Esimene peatus meil juhtus Kohtla-Järvel, kui beebi ärkas ja oli juba aeg puhata ja süüa. Me oleme siin juba ennegi käinud ja söönud. Koha nimi on siis Tavern Ašot (aadress on Järveküla tee 60A). Koht võib tunda iseenesest väga vana ja imelik aga tegelikult söögid on odavad ja ok selle hinna eest. Pakutakse Armeenia sööke (šaslõkk, supid, salatid, desserdid ja teised road), parkimine tasuta maja vastas asuvas parklas.

Noorus Spa hotellis on parkla kas hoone ees või selle küljel, mingisugust parkimisluba vaja ei ole aga peate kirjutama auto numbrit sisseregistreerimisel. Meie tuba oli 4-ndal korrusel koridori lõpus. Tuba oli puhas ja korralik aga toa keskel seisab post, mis on meie arvates väga ebamugav. Pluss riidekapp, mis seisab tavaliselt esikus, seisis toa lõpus. Teised toad tundusid natsa suuremad aga vähemalt toas oli kõik, mida soovisime ja vaikus :D


Esikus on olemas jalanõude jaoks puhastussvamm, vannituba on puhas ja valge, meil oli dušš. Vannitoast leidsime käteseepi, ühekrdseid mütse, sewing kits, dušigeeli (mis oli tegelikult otsas ja leidsin seda ainult siis, kui olin juba duši all aga järgmisel hommikul ütlesin administraatorile ja saime kohe ka dušigeeli), neli suurt ja neli väikest rätikut (neid ei pea spasse kaasa tassima, seal antakse rätikuid), jalarätik. Voodi oli suur kaheinimesevoodi (märkisin seda toa broneerides), voodi peal olid puhtad hommikumantlid ja ühekordsed sussid täiskasvanute jaoks. Beebivoodi seisis ka ilusti toas aga vahetasime seda asukohta natukene mugavama vastu (ja muidu laps seda ei kasutanud magamiseks, magas meiega 😂).

Seina peal oli teler eesti-, vene- ja inglisekeelsete kanalitega. Esimene pult meil jamas ja ei tahtnud töötada, helistasin administraatorile, kiiresti saadeti tehniku, kes vahetas puldi ära. Toas on olemas laud, mille peal leiate veekeetja (ma võtsin äädikat ka kaasa sel juhul, kui veekeetja pidi olema must seest aga see oli täitsa puhas), teepakid, suhkur, teetassid ja klaasid. Laua all on väike külmik, sealt leiate kaks pudelit gaseeritud ja gaseerimata vett, need on tasuta!


Sissepääs spa osasse on teisel korrusel, saate mugavalt hommikumantlides seal käia. Spa sissepääsu juures saate käevõru, millega saate lukustada kappi koos enda asjadega ja rätikut, mida peate tagastama enne väljumist.

Spa osa on päris suur, laste bassein on eraldatud, mis minu jaoks on suur pluss. Laste bassein on puhas ja soe, kohe selle kõrval on päästetuba.

Täiskasvanute SPA osas on palju erinevaid saunasid (alates 40 kraadist kuni 100-ni), üks suur bassein, selle peal jookseb sild ja juga. Siis väike bassein, kus on 40-kraadine vesi, mitu mullivanni, välisbassein.

Basseini kõrval on olemas baar, kust saab osta kokteile ja isegi mõned söögid, nautida saab kasvõi istudes laua taga või otse basseinis. Spa's on soojad lamamistoolid. Spa tundus puhas ja nautisime seda.


Järgmisel hommikul käisime hommikusööki söömas, valik oli täitsa ok aga mõne toidu kvaliteet oli nii ja naa. Näiteks omlett oli kibe ja selline see oli ka järgmisel päeval. Mis mulle meeldis on see, et olemas puder nii piima, kui ka veega, seega meie beebi sai ka hommikuputru. Olemas värsked puu- ja juurviljad. Singid, juustud, viinerid, peekon, konserveeritud toidud, munad, saiakesed, pannkoogid, mis alati said otsa. Saalis on olemas beebisöögitoolid aga neid ei ole väga palju, seega kes ees, see mees.


Peale hommikusööki käisime Spas, kui tulime tagasi, siis tuba oli koristatud ja toateenindaja jätis meile mitte ainult puuviljataldrikut, kuid ka enda paberid:D see meid ei häirinud, seega ootas järgmise päevani. Hiljem läksime poodi (sõtsime autoga, tegelikult), 5-minutilisel kaugusel asub väike Maxima, saime sealt mõned asjad. Sünnipäeva õhtusööki otsustasime süüa restoranis Kuurort (link: Kuurort restoran), mis asub Narva-Jõesuu & SPA sanatooriumi 4. korrusel. Olime seal üksi, restoranist kirjutan eraldi postitusena aga võin öelda, et üldiselt jäime rahule nii toidu, kui ka teenindusega.


Tagasi tulles oli juba hilja, seega otsustasime puhata hotellitoas, käia duši all ning lihtsalt telekat vaadata. Kõige huvitavam asi juhtus järgmisel hommikul, kui me pakkisime kõik asjad kokku ja kell 11.30 (ehk siis 30 minutit enne check-outi) keegi koputas. Ma mõtlesin, et äkki toateenindaja on juba tulnud meie tuba koristama aga ukse taga seisis hotelli töötaja puuviljataldrikuga ning küsis, kellel on täna siin sünnipäev. Ma vastasin, et mul eile see oli, ta ulatas mulle taldrikut ning õnnitles. Nii me saime topelt puuvilju (loomulikult lapsele see meeldis :D), süüa juba ei olnud aega, seega ma pakkusin puuviljad meie nõuetele ning läksime välja.



Peale check-outi jalutasime seal ringi, tegime mõned pildid merest ja meist ning läksime autosse. Tagasi sõites tahtsime peatuda Viitnas aga mind tabas ebareaalne uni, seega peatusime Rakvere Põhjakeskuses ning sõime seal Baby Back'is. Palusin lapsele tuua kuuma vett, et saaks tema toitu soojendada, mind lahkelt aidati. Muidu toit ja teenindus oli väga okei. Seal ka olemas mängutuba suurematele lastele.
Peale head kõhutäit ja puhkust, saime turvaliselt koduni.



Kuidas meile meeldis spa? Meeldis väga.

Kas me tuleksime siia tagasi? Jah! Me oleme varem, enne beebit, käinud Narva-Jõesuus Meresuu Spas, see oli ka täitsa ok aga Noorus meile meeldis veel rohkem :)



Teie,
V.O.


Minu fotode kasutamine on keelatud, kui pole minuga teisiti kokkulepitud.

You Might Also Like

0 comments: