Restorani arvustus: PULL

10:42 AM Valerie Ohata 0 Comments



Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).

Facebooki leht: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata

Tahtsime külastada PULL`i juba kevadest ja juuli lõpus selleks ka oli põhjus: meil oli pulma-aastapäev. Link: http://www.pull.ee/
Broneerisin lauda Interneti teel ning mainisin, et tuleme mina, mees ja laps, kellel on tarvis beebisöögitooli. Järgmisel päeval sain vastuse, et nad arvestavad sellega.

Meil oli konkreetne eesmärk proovida seal Pull Grillfest`i, kuid see on mõeldud 4-le inimesele, mis meile kahele jääks liiga suureks. Kirjutasin nende e-mailile küsimusega, kas oleks võimalik see teha kahele, kui jah, siis paluks, et see oleks meie tulekuks valmis. Sain ka kiire vastuse, et kõik tehakse. Väga meeldiv :)

Jõudsime kohale natukene enne broneeritud aega, restoranis on väike trepp (kes tulevad vankriga peavad sellega arvestama), sissepääsul tervitavad klienditeenindajad. Öeldes enda nimi, meile pakuti 2 lauda, valisime akna juures oleva lauda. Üks klienditeenindaja tõi meile menüüd ning küsis, mida sooviksime juua, teine aga küsis, kas sooviksime ka söögitooli lapsele (hea ja puhas kusjuures!).

Kõik klienditeenindajad olid viisakad, rääkisid eesti ja inglise keeles. Mulle tundus, et nad teavad, millal tahame midagi tellida või küsida ja kohe tulid lauda. Hea töö!

Lisaks meie ette tellitud Grillfestile, tellisime lapsele aurutatud juurviljad (auru-vege. Palusime soola mitte lisada), gaseeritud vett (Pull vesi. 1€ 500 ml eest), õlu, alkoholivaba Mojito (menüüs seda ei ole, tehti eritellimusel, maksis 8€).

Esimesena toodi vett lauale, seejärel leiba ja saia koos võiga, siis taldrikud (lapsele ka!), peale seda varsti tuli ka meie tellitud Grillfest.


5 minuti pärast toodi juurviljad lapsele, peale seda ka meie teisi jooke. Juurviljad (brokoli, porgand ja spargel) olid maheda maitsega, nagu juurviljad peaksid olema, krõbedad.


Grillfest`iga saime kõhud täis, selle sees on erinev liha: part, sealiha, veiseliha, lisandiks 3 salatit, kuskuss ja BBQ marinaadis oad. Kuskuss oli megamaitsev, mu lemmik! Salatid olid värsked.

Kuna oli huvitav proovida ka desserte, siis tellisime neid, kuid ei jaksanud kõik ära süüa. Desserdiks tellisime Eton Mess ja Šokolaadi-rosmariini mousse, juurde espresso.
Magustoidud tulid kiiresti, seejärel tuli ka kohv.
Desserdid näevad huvitavalt välja, kuid maitse ei olnud mu lemmik, kahjuks. Grenadiili vaht oli liiga tugeva maitsega, ma ei tundund teisi maitseid. Vaniljejäätis maitsev aga natukene liiga palju vaniljet seal sees, bessee on ok 😁 Teist desserti ma proovisin hästi natukene, oli ok, kuid mitte minu maitse :)

Kokkuvõteks meile meeldis. Kas tuleksime siia tagasi? Jah. Eriti meeldis võimalus tellida Grillfest`i kahele (hind ka poole vähem siis!) ja saada selle hea kraamiga kõhu täis :)


Teie,
V.O.

You Might Also Like

0 comments: