Restorani arvustus: Kitchen rõõm

11:01 AM Valerie Ohata 0 Comments



Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).

Facebooki leht: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata

Tere hommikust! Täna räägin natukene ühest restoranist, mida oleme külastanud paar päeva tagasi. Retseptide juurde tulen tagasi aga üldiselt ma ei plaaninudki olla toidublogija, kuidagi nii tuli see välja :D
Aga restoran asub Lasnamäel aadressil P.Pinna 8 (endine Talleke ja Pullike), link: https://www.facebook.com/kitchenroomresto/ . Kuna nägin palju häid hinnanguid, siis otsustasime ka meie seal lõunatada. Lasnamäel käime harva ja eriti seal asuvatest restoranidest ei tea aga selle restorani puhul juba teadsin, kuhu peab sõitma.
Parkimisega võib olla natukene kitsas, kuid sel juhul võib parkida politsei- ja piirivalveameti maja juures. Restorani sisenemisel tervitab klienditeenindaja ning pakutakse valida endale sobiv vaba laud. Valisime, istusime maha ning meile kohe pakuti menüüd (inglisekeelset menüüd ei ole, ainult eesti- ja venekeelne). Enne uuriti, mida soovime juua, võtsime gaseeritud vett ja alkoholivaba mojito (Virgin Mojito). Palusime ka tuua beebisöögitooli, kuna ise silmadega ei leidnud seda.

Söögiks alguses soovisime tellida üks lõunapakkumine ja praetud lagman usbeki menüüst aga seda, kahjuks, ei olnud, nii ka mõned usbeki söögid olid puudu (nagu klienditeenindaja ütles, need alles valmistati), seega võtsime kaks lõunapakkumist (kanašašlõkk Josper ahjus ahjukartuli ja salatiga), Adžaaria khachapuri, lapse jaoks tellisime grill-köögivilju (uurisime ka, kas lihtsalt keedetud kartuli/ahju või keedetud köögivilju ei ole lapsele pakkuda, aga ei olnud), fotol on juba üks šampinjon ning suvikõrvitsa viil puudu :) Palusin ka lapsele musta leiba tuua, seda toodi kiiresti lauda (muud leiba ei ole pakutud).

Vaatamata sellele, et saal oli pool hõivatud, söök tuli üsna kiiresti, nõud olid laua pealt koristatud õigeaegselt. Söök oli maitsev, eriti meeldis šašlõki juurde serveeritav adžika :) Khachapuri oli just tulnud ahjust, mm!
Kui võtate grill-köögiviljad lapsele, siis mainige, et kokk ei lisaks sinna soola, ma muidu unustasin sellest :) (kehtib nendele, kes ei anna lisasoola lapsele). Ma proovisin ise neid köögivilju, mulle ja lapsele maitses :)


Magustoiduks tellisime Pavlova kooki, magustoidu juurde pakuti ka tasuta kohvi. Kook on ilus ja maitsev, ei ole liiga magus, mis meie jaoks on hea. Proovisime ka neid kutsenuppe laua peal, et paluda arvet, klienditeenindaja jõudis kiiresti kohale. Saali peal on palju klienditeenindajaid, seega keegi alati tuleb laua juurde.

Väga meeldiv boonus on sooduskupong 6€ väärtuses (20% arve summast), mida saab kasutada 2 nädala jooksul, seega saab tasuta lõunatada :)
Saalis olemas lastenurk mänguasjade, teleri ja joonistamislauaga, väljas on terass lastemänguväljakuga. Loodan, et nad lahendavad probleemi inglisekeelse menüüga ning lisavad menüüsse ka neutraalsed toiduained nende laste jaoks, kellel esinevad allergiad :)




Teie,
V.O.


Kui kasutate minu retsepte, siis palun ka viidata mu blogile. Minu fotode kasutamine on keelatud, kui pole minuga teisiti kokkulepitud.

You Might Also Like

0 comments: