Merepäevad ja Jaapanipärane lõhe ning rebitud sealiha

10:25 AM Valerie Ohata 0 Comments



Hei! Tallinnas eilsest päevast saadik on alanud igaastane festival nimega "Merepäevad" (link: http://www.tallinnamerepaevad.ee/et/), mis kestab sel aastal 4 päeva ehk siis teisipäevani! Kas te olete juba käinud Tallinna Merepäevadel? Meie lapsega küll :) Mulle tundub või see aasta on vähem kauplejaid ja laevu (Lennusadamas pole käinud)? Vaatasime ringi, kuid midagi meelepärast ei leidnud, muidu müüakse meeretemalisi riideid ja aksessuaare, isetehtud mänguasju, mõned käsitöönõusid, mütse, kosmeetikat jne. Toidu osas müüakse kebabid, šašlõkid, praetud kala, jäätist, jookidest kali, õlu, jäätisekokteilid, mahlad, magustoitu ka leiab: sõõrikud, vahvlid, makaronid, koogid :) Seekord proovisin Jaapanipärast lõhet ja sealiha, tegin mõned pildid ka teie jaoks :)

Valikus on kas lõhe või rebitud sealiha riisi padjal koos salatiga ja minu mehe poolt tema isikliku retsepti järgi tehtud teriyaki kaste. Minu isiklik lemmik on lõhe, mis sulab suus, mmm! Juurde saab osta ka meelepäraseid jooke :)

Food truck (ehk toiduauto?) asub koos teiste toiduautodega, leiate trucki Jaapani lippude järgi :) Trucki peal kirjas "street food" (truck on valget värvi). Jälgige neid ka Instagramis: streetfoodestonia
Nad käivad festivalidel ümber Eesti :)

Ah, ei, ostsime ikkagi midagi! Sellist ülivahvat mütsi, see maksis 8 eurot :) Valikus on ka teisi disaine. Telk asub toiduautode lõpus, väravate juures.


Teie,
V.O.

You Might Also Like

0 comments: