Retsept: lihtne ja kiire brownie

11:32 AM Valerie Ohata 3 Comments



Väga lihtne retsept, mis valmib kiiresti ja maitseb ka hästi.
Eile õhtul tegin siis sellist brownie ja nüüd tahaks ka teiega jagada seda retsepti :)

Kui soovite ka edaspidi jälgida uusi postitusi, siis jälgige mu blogi Facebooki lehe kaudu (pange Like Body temperature lehele) või vajutage "Follow" parempoolses lahtris (jälgimine läbi Gmail).

Facebooki leht: Body temperature
Instagram: Valerie Ohata


Koostisosad:

- 200 gr tumedat šokolaadi (mina kasutasin Kalevi tumedat küpsetusšokolaadi)
- 100 gr võid
- pool klaasi suhkrut
- 2 tervet muna ja 1 munakollane
- pool klaasi jahu

Valmistamine:

1) Pane šokolaad ja või kaussi ja sulata see mikrolaineahjus 30 sekundit.
2) Võta välja, sega ja pane veel 30 sekundiks kuni šokolaad on täiesti sulatatud.
3) Lisa suhkur ja sega.
4) Lisa munad, munakollane ja jahu ning sega korralikult ühtlaseks massiks.
5) Kalla massi küpsetuspaberiga kaetud küpsetusvormi ja tasanda see.
5) Pane eelnevalt 180 kraadi juures soojendatud ahju ja küpseta 15-20 minutit. Kui soovid niisket kooki, siis küpseta mitte rohkem kui 15 minutit, kui natukene kuivama, siis umbes 20 minutit.

Brownie on valmis. Võid süüa seda kuumana koos vaniljejäätisega või oodata, kuni see jahub ja süüa kas niimodi või koos jogurtiga, ise valid :)


Teie,
V.O.


Kui kasutate minu retsepte, siis palun ka viidata mu blogile. Minu fotode kasutamine on keelatud, kui pole minuga teisiti kokkulepitud.

You Might Also Like

3 comments: